Prieteni

Uneori ne confruntam cu momentul ala in care ai impresia ca se intampla la altii numai la tine nu. Ei bine se mai intampla si pe la “case mari”, Iar cand vine, nu stii cum sa reactionezi. Te simti in imposibilitatea de a-ti da un raspuns, chiar daca pana acum ai fost psiholog pentru altii in astfel de probleme. Ajungi si spui: “SI eu ce fac acum?”.

Am picat si eu de pe norisorul meu roz, pufos si dragut si am dat cu fundul de pamant rau de tot, de m-am trezit intr-o realitate urata. Chiar in momentul in care am picat, noroc ca nu mi-am rupt ceva (cel putin in exterior, pentru ca in interior n-am verificat inca), suna telefonul:

66618_482632731796771_1173766847_n

Cazul I:
Omuletul: Ce faci?
Eu: Not so good…
Omuletul: Nu stiu de ce te-am sunat. Dar acum stiu. Am simtit ca trebuie sa te sun.

Cazul II:
Eu: Nu sunt bine, E grav.
Ele: Acum plecam de acasa spre tine!

Este minunat sa vezi cum oamenii din jurul tau te simt prin telapatie(sau nu stiu cum s-ar numi acest fenomen) si lasa activitatile pe care le aveau planificate numai sa vina sa fie cu tine. Nu sunt o “drama queen”, problema mea nu e grava, e doar o alta intamplare nefericita care mi se intampla mie si multor altor milioane de oameni din lumea asta. Dar prietenii sunt fascinanti in astfel de cazuri, cum fac ei tot posibilul sa fie langa tine, sa iti dea sfaturi, sa te tina ocupat, sa te incurajeze, Ii ador, ii iubesc. Ma bucur sa vad ca e adevarat proverbul ala “Prietenul la nevoie se cunoaste.” Uimita am fost, sa vad ca oameni la care nu ma asteptam au fost “acolo” cu zambete frumoase si cuvinte incurajatoare.

Iar sisul meu, este fantastica. Nu trebuie sa ii spun prea multe. Citeste in ochii mei mai mult decat as putea sa exprim in cuvinte. Cuvintele pe care nu mi le spune si faptele pe care le face imi deschid ochii, ma fac sa apreciez ca ceea ce avem noi doua este cea mai pura relatie de prietenie pe care o am cu vreo fiinta. Acum realizez ca amandoua ne-am maturizat. Ca nu mai suntem fetitele rasfatate si egoiste. Acum vad cu adevarat ce inseamna sa ai o sora si ii sunt recunoascatoare pentru tot ce face pentru mine (si nu e putin).

Nu pot sa spun decat multumesc, sunteti minunati si extraordinari. Dar azi am realizat un lucru. Conflictele interioare ti le rezolvi singur. Chiar daca gandurile nu iti dau pace noaptea inainte de somn, chiar daca e dificil sa pui cap la cap toate posibilitatile existente ca sa gasesti solutia problemei, trebuie sa iei “taurul de coarne” si sa te lupti singur cu el.

” Ce nu te omoara, te intareste”. Iar de azi sunt mai tare. Cu voi toti langa mine si cu pacea interioara pe care o sa mi-o gasesc singura.

AAB

 

 

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rbri4588/public_html/ratacitaprinlume.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273