Am o energie incredibila de cand m-am intors din Grecia

M-am intors sambata din Grecia, iar viata mea parca galopeaza, incotro nu stiu, dar se intampla atatea lucruri ca nu am timp 10 minute sa stau eu cu mine. Singurele minute in care reusesc sa mai reflectez la ceea ce mi se intampla sunt cand pun capul jos pe perna, dar e mult prea putin timp pentru ca ma fura visele repede, repede.

Si am atata energie!!! nu stiu de unde dar ma simt bine de tot! Cred ca am furat toata energia din Grecia si m-am intors cu ea acasa! Atat verde si albastru la un loc, cat am vazut in Lefkada, nu mai vazusem de mult. Aceste culori impreuna, doua culori reci de altfel, m-au incarcat cu o energie incredibila, care nu credeam ca o sa imi mai inunde vreodata trupul plictisit de monoton si cotidian. Cat am stat acolo, cinci zile, am uitat de tot, nu am stiut ca exista cuvantul stres. Oare daca m-as muta in Lefkada, viata mea ar fi la fel de linistita cum a fost sufletelul meu pe acea insulita superba?Oare toti oamenii care traiesc pe acea bucatica de pamant inconjurata de apa azurie au o viata minunata si nu stiu ce inseamna grijile? Probabil,locuitorii Lefkadei (dragii de ei), privesc Marea Ionica de un albastru ireal de frumos, cerul inveselit cu forme ciudate de nori albi ca frisca, verdele crud al padurilor de chiparosi si intinsele paduri de maslini si gata uita de grija banilor, de grija zilei de maine si de trecerea ireversibila a timpului. Ei bine, atunci, aici vreau sa locuiesc!

Recunosc, am furat energie, am furat energie din mare, din iarba, din frunzele de maslini, din florile superbe care imbraca insula, am furat energie de la oamenii frumosi care m-au inconjurat.

Am multe lucruri frumoase sa va povestesc, dar voi reveni abia saptamana viitoare cu posturi despre Sivota – Parga – Lefkada. Inca se anunta un week end de neuitat, prietena mea se marita si o sa fie veselie maxima (Bibu, Caaaasa de piatra!!!)

DSC02753

Fericire: Intalnirea cu marea

DSC02701

Fericire: Mix de culori de te topesti in ele

DSC02800

Fericire: prietenie

DSC03158

Fericire : prima baie in mare in 2013

DSC03114

Fericire : In sfarsit am ajuns la Porto Katsiki

DSC02951

Fericire : nori de frisca

DSC02925

Fericire : natura se dezlantuie

DSC02814

Fericire : sa privesc linia orizontului

DSC03506

Asta-i rezultatul : FERICIRE!

 

 

 

 

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rbri4588/public_html/ratacitaprinlume.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273