O plimbare pe Bega cu Yacht Club West

Ne saturasem sa facem acelasi lucru in fiecare week end, ne saturasem de aceleasi cafenele si terase si de aceleasi discutii disecate in fel si chip. Vroiam sa facem ceva nou in Timisoara si nu stiam ce, pana am primit pe mail oferta de la Groupon “Descopera Timisoara pe valuri! Plimbare cu vaporasul pe Bega, incepand de la 25 RON!”

379878_641348455882315_1952617234_nAdevarul e ca daca mergi in alta tara este un MUST sa te plimbi pe canale, a fost adorabila plimbarea cu vaporetto in Venetia,iar in Copenhaga nu am putut rata plimbarea pe canale, dar niciodata nu m-am gandit cat de minunat ar fi sa ma plimb cu barca pe Bega, in orasul in care traiesc.

Le-am convins repede pe prietenele mele si ne-am achizitionat voucherele . Am sunat, am facut programare si am asteptat cu nerabdare plimbarea cu barca.

La ora 18:00 ne-am prezentat in fata restaurantului Flora pentru a ne imbarca pe barcuta care urma sa ne plimbe pe valurile Begai. L-am cunoscut pe domnul capitan Doru, care ne-a asigurat ca are veste de salvare si nu este necesar sa stim sa  inotam. Prietena mea un pic panicata din cauza fricii de apa, s-a mai calmat cand domnul capitan ne-a explicat ca pe Bega viteza maxima admisa este  de 12 km/ora, iar sub poduri  5 km/ora. Si cum ne spunea domnul Doru, de ce au fost inventate barcile? ca sa nu fie necesar sa inoti, logic, nu? dupa 10 minute deja eram relaxate si ne bucuram de o plimbare care ne-a umplut sufletele de bucurie.

Nu ne-am dat seama cand a trecut o ora de plimbare pe Bega, in care am vazut peisaje superbe, o natura trezita la viata si un oras pe care parca il vedeam pentru prima data (chiar daca locuiesc in Timisoara de 6 ani). Am realizat, din nou, ca lucrurile simple ne fac fericiti. Copacii infrunziti, multimea de oameni care se plimba pe malul Begai (unde au fost ascunsi toti oamenii pana acum?), razele soarelui poate un pic prea puternice pentru o dupa amiaza de aprilie, m-au incarcat cu o energie pozitiva si m-au facut sa ma bucur de viata.

Domnul capitan Doru, a intretinut atmosfera cu istorisirea escapadelor dumnealui pe Dunare, in Delta, pe Marea Mediteraneana si Egee (recunosc, l-am invidiat putin). In acest timp am invatat si sa “conduc” barcuta, ce pot sa zic “piece of cake”, incepe sa imi placa (cred ca as putea sa ma indragostesc de acest sport si sa imi doresc si eu o barcuta a mea sa ma plimb in fiecare seara) :)))

Daca sunteti inventivi puteti sa il solicitati pe domnul Doru pentru orice tip de eveniment : zi de nastere, cerere in casatorie, un divort romantic :D, o plimbare cu prietenii, o cina romantica pe valurile Begai etc. Cu un pic de imaginatie puteti petrece  clipe minunte din viata voastra!  Domnul capitan are facebook si poate fi contactat http://www.facebook.com/westyachtclub?ref=ts&fref=ts si fiti cu ochii in patru pe promotiile de pe Groupon.

DSC02062 DSC02064 DSC02090 DSC02084 DSC02091 DSC02092 DSC02102 DSC02104 DSC02116 DSC02128 DSC02140 DSC02141 DSC02144

Nu ratati si voi o plimbare minunata pe Bega!

Pupi, pupi dragii mei!


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rbri4588/public_html/ratacitaprinlume.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273