Te iubesc! Ma crezi?

hot-black-and-white-couple-cuddle-Favim.com-605829 http://favim.com//caption

Te iubesc! O spui des?O spui rar? O spui pentru ca o simti?Dar sti ce simti?Ce inseamna, de fapt, te iubesc?

Am intalnit oameni si oameni, unii care si-au exprimat sentimentele,iar altii care nu au stiut sa isi exprime sentimentele dar care probabil m-au iubit mai mult decat cei care mi-au spus-o.


O cred pe mama mea care imi spune ca ma iubeste, stiu ca ma iubeste si sora mea chiar daca nu imi spune.Si eu le iubesc pe ele si cateodata le zic, cateodata nu. Dar oare nu este foarte clar ca in familie sentimentele astea sunt indispensabile?

Ma simt iubita si m-am simtit iubita. Am plans cand EL mi-a spus prima oara “te iubesc”, si l-am crezut din tot sufletul meu. Am simtit ca nu trebuie sa mi-o zica in fiecare zi pentru ca sentimentele lui sunt pure. Si au fost alti EI care chiar daca nu mi-au transmis emotiile atat de puternic, mi-au spus  cum au stiut ei mai bine : Te iubesc, I love you, Je t`aime, Seni seviyorum, Ich liebe dich. Am impartasit sau nu aceleasi sentimente, am apreciat pe fiecare in parte chiar daca eu nu am putut fi pe aceasi lungime de unda.

Si eu am iubit un EL, si un al doilea si un al treilea. I-am iubit pe toti la fel? Mai mult sau putin. Le-am spus? Uneori da, uneori nu. Uneori o simt atat de tare incat nu mai are loc inauntrul meu si ii dau voce, o spun, din toata inima mea si cu cele mai sincere intentii.Iar uneori, imi e atat de frica sa o spun, ca stiu ca puterea o sa o fie in mana LUI, iar daca nu stie sa foloseasca aceasta putere o sa ma raneasca fara 601996_479739775406570_1176741808_nsa isi dea seama. Imi spunea cineva o data: ” Intr-o relatie unul iubeste mai mult, de preferat e sa fie EL ala care te iubeste mai mult!”. Deseori imi spun: “O Doamne, cat imi doresc sa nu fiu eu aia care te iubeste mai mult”( stiu, suna egoist, dar asta  e frica de dezamagire si frica de a suferi)

Eu te iubesc! Dar tu ma crezi? Nu stiu sa demonestrez asta, stiu doar ca sunt langa tine cand ai nevoie de mine, stiu ca mi se face dor de tine, stiu ca atunci cand ma ti in brate ma simt protejata, stiu ca as da tot ce am numai sa fii tu fericit, te iert cand gresesti, fac eforturi sa te inteleg si vreau sa fii langa mine pentru toteauna. Este ceva ce as putea face mai mult sa simti asta?

black-and-white-couple-cuddle-cute-love-Favim.com-192336 http://favim.com//caption

Poate nu am descoperit inca ce inseamna sa iubesti cu adevarat, poate nu stiu eu sa arat, poate nu stiu eu sa simt. Dar voi stiti? In jurul meu vad numai relatii de scurta durata, cupluri care erau un exemplu pentru mine, pe care la admiram si care s-au despartit,  divorturile sunt pe banda rulanta. Ei toti au iubit, ei toti au spus-o, dar au crezut?

Si totusi: Iubiti-va mult ! iubiti-va scurt! iubiti-va pentru toata viata! Iubiti asa cum stiti voi mai bine!

Lara Fabian – Je t`aime (mi se pare cea mai buna melodie de dragoste)

https://www.youtube.com/watch?v=MgICk_RTDIs

D’accord, il existait
D’autres façons de se quitter
Quelques éclats de verre
Auraient peut-ítre pu nous aider
Dans ce silence amer
J’ai décidé de pardonner
Les erreurs qu’on peut faire
À trop s’aimer

D’accord la petite fille
En moi souvent te réclamait
Presque comme une mère
Tu me bordais, me protégeais
Je t’ai volé ce sang
Qu’on aurait pas dû partager
À bout de mots, de ríves
Je vais crier

Je t’aime, je t’aime
Comme un fou, comme un soldat
Comme une star de cinéma
Je t’aime, je t’aime
Comme un loup, comme un roi
Comme un homme que je ne suis pas
Tu vois, je t’aime comme ça

D’accord, je t’ai confié
Tous mes sourires, tous mes secrets
Míme ceux, don’t seul un frère
Est le gardien inavoué
Dans cette maison de pierre
Satan nous regardait danser
J’ai tant voulu la guerre
De corps qui se faisaient la paix

Refrain

Je t’aime, je t’aime
Comme un fou comme un soldat
Comme une star de cinéma
Je t’aime, je t’aime, je t’aime, je t’aime, je t’aime, je ‘aime
Comme un loup, comme un roi
Comme un homme que je ne suis pas
Tu vois, je t’aime comme ça
Tu vois, je t’aime comme ça

(Poème 1)


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/rbri4588/public_html/ratacitaprinlume.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273